Foto- & Videografen

Hieronder vindt u de fotografen en videografen. Kies welke foto- of videograaf het beste bij uw activiteit past.

Fotografen

Jord: Redactionele fotografie & Bedrijfsfotografie
Natuurgetrouw, creatief, oog voor bijzondere details

jord-website

Jord Visser zijn werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit fotografie op locatie voor redactionele artikelen, personeelsbladen, vakbladen en ook voor bedrijfsreportages. Hiervoor kan hij op locatie een studiosetting maken om zo ook op locatie optimaal te kunnen werken. Daarnaast werkt hij ook in zijn ruime studio in Culemborg voor bijvoorbeeld profielfoto’s, familieportretten en groepsfoto’s.

Bij het maken van een reportage werkt hij het liefst zonder al te veel te regisseren, zodat een spontane, intieme reportage ontstaat. Natuurgetrouw, met een creatieve invalshoek. Dat is kenmerkend voor zijn stijl. Daarbij heeft hij oog voor bijzondere details. Hij kan er enorm van genieten om het plezier en de emotie te fotograferen. Het eindresultaat is een prachtige verslaglegging. Met onderscheidende, persoonlijke foto’s, die de sfeer mooi weergeven en verder rijken dan het cliché.

Rogier: Lifestyle, Reclame & Bedrijfsfotografie
Enthousiast en makkelijk in de omgang

rogier-website-

Rogier van Tilburg uit bouwjaar ’78 is een zeer enthousiaste fotograaf. Doordat hij gemakkelijk in de omgang is, voelen mensen zich al gauw relaxed en verdwijnen de gespannen mondjes en wangetjes al snel, om plaats te maken voor de gezichtsuitdrukkingen die goed overkomen op beeld. Dan bedoelt hij bijvoorbeeld een vriendelijke en betrouwbare uitdrukking. Zoals die van de personen waar u graag mee omgaat en de personen waar u graag zaken mee doet. Hij neemt de tijd voor u en tussendoor bent u meer dan welkom om mee te kijken naar de foto’s die tot dan toe zijn gemaakt, zodat u bewust wordt van uw uitstraling en waar nodig kunt bijsturen.

Michiel: Lifestyle, Streetview, Reclame, Reportage & Bedrijfsfotografie
Zijn kracht is samenwerking, maakt het product zo aantrekkelijk mogelijk

michiel-website

In 1989 was hij met zijn ouders, zijn zus en een van zijn neven in Spanje. In die vakantie kreeg hij een camera cadeau: een Kodak 100 asa stretch wegwerpcamera. Met die camera heeft hij zijn eerste beelden geschoten. Vanaf dat moment wist hij dat hij fotograaf wilde worden.

Zijn naam is Michiel van der Heijden, fotograaf, gespecialiseerd in lifestyle, reclame en reportage. Het is zijn taak, en ambitie, producten zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven.

Om dat te bereiken richt hij zich vooraf op drie zaken:
a. de wensen van de klant (het kader);
b. de mogelijkheden die de locatie biedt;
c. de belangrijkste aspecten van het product.

De inzichten die deze inventarisatie oplevert liggen niet vast, maar ontwikkelen zich – binnen het afgesproken kader – op de dag van de shoot.
De wisselwerking met de locatie, en vooral: de samenwerking met de klant, leiden namelijk altijd tot nieuwe ideeën.

Zijn kracht is samenwerking. Hij laat zich graag inspireren en inspireert graag anderen, waardoor in alle betrokkenen het beste naar boven komt. Het resultaat is een plaat die pakt.

Videografen

Sharon: Bedrijfsfilm, Events, Video-CV & Trouwvideo
Passionele duizendpoot,  weet woorden te visualiseren in beelden

Sharon

Sharon heeft van haar passie haar werk gemaakt. Het visualiseren van woorden in beelden is haar specialisatie. Emoties en unieke, waardevolle momenten weet zij op camera vast te leggen.

Eerder werkte zij bij 2 DJ’s waarvoor ze o.a. de presentatie en interviews deed voor de aftermovies. Dit, gecombineerd met haar eerdere interesse in video, deed het verlangen om zelf te filmen en te monteren groeien.
Voordeel is dat zij daardoor goed weet wat er voor en achter de camera speelt en van belang is.

Sharon wordt omschreven als een ‘duizendpoot’ met creatieve, perfectionistische en ondernemende eigenschappen en die ‘denken’ en ‘doen’ goed weet te combineren.
Ze heeft een aantal interessante videoproducties op haar naam staan en staat open voor uitdagende projecten.

“Een eerste indruk maak je maar 1x!”

Voorbeeld:

Klik hier voor meer voorbeelden

Batuhan: Commercials, Music videos, Promos, Films
Vermaakt publiek met uniek en filmisch concept, doorbreekt mogelijke grenzen

batuhan-website

Batuhan Ozturk kenmerkt zichzelf als een visueel artiest; een jonge regisseur met vernieuwende concepten en een enorme drive om elk idee om te zetten in de vorm van beeldende kunst.

De eerste kennismaking met de media was voor Batuhan als producer in de muziekindustrie. Tijdens deze jaren kwam hij in aanraking met motion pictures. Zijn ware passie is opgewekt nadat hij de film van Tarantino ‘Pulp Fiction’ gezien heeft, hierna is hij zijn carrière in de Broadcast industrie als camera-operator en vervolgens als regisseur begonnen.

Na het besef wat zijn ware passies zijn en het vergaren van de nodige kennis en ervaring heeft hij besloten hier zijn volledige focus op (alles op alles) te zetten om zijn dromen te realiseren.

Zijn voornaamste doel is het vermaken van het publiek met een uniek en filmisch concept waarbij hij tot het uiterste wilt gaan om mogelijke grenzen te doorbreken.

‘’Dream, plan and take action!’

Voorbeeld:

Klik hier voor meer voorbeelden